Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Ριγκατόνι με σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης


Ριγκατόνι με σάλτσα από πιπεριά Φλωρίνης


Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος  20 λεπτά
Για 4 άτομα


Υλικά

500 γρ. ριγκατόνι έτοιμα βρασμένα
110 γρ. ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
2 συσκευασίες Hellmann's άλειμμα πιπεριάς
Ανάλογο αλατοπίπερο
½  ποτήρι του νερό από το νερό που έβρασαν τα ριγκατόνι

Εκτέλεση
Βράστε τα ριγκατόνι και κρατήστε τα στην άκρη, λαδώστε τα με λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο καθώς και το άλειμμα πιπεριάς και το αλατοπίπερο. Σοτάρετε όλα τα υλικά. Προσθέστε μέσα τα βρασμένα ριγκατόνι και ανακατέψτε τα ελαφρά έως ότου τα σοταρισμένα υλικά ανακατευτούν, προσθέστε το νερό που κρατήσατε από το βράσιμο, συνεχίστε ελαφρά το ανακάτεμα.
Ρίξτε σε μία πιατέλα και πουδράρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.


Πηγή: http://www.hellmanns.gr