Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

Τυροπουγκάκια


Τυροπουγκάκια


Χρόνος προετοιμασίες 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 45 λεπτά
Για 24 κομμάτια



ΥΛΙΚΑ
½ κιλό φύλλο κρούστας
200γρ. μπεσαμέλ (δείτε Σάλτσες)
200γρ. φέτα
100γρ. κασέρι
2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας ρίγανη
½ κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τη μπεσαμέλ με τα τυριά τριμμένα και τα μυρωδικά ψιλοκομμένα μέχρι να γίνουν ομοιόμορφο μείγμα. Έπειτα, απλώνουμε τα φύλλα κρούστας και τα κόβουμε σε τετράγωνα.
Γεμίζουμε τα φύλλα με το μείγμα και ενώνουμε τις άκρες κάνοντας πουγκάκια. Τηγανίζουμε στη φριτέζα ή σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Πηγή: Μερακλίδικοι ουζομεζέδες