Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

Φουσίλι με κάρυ και κοτόπουλο


 Φουσίλι με κάρυ και κοτόπουλο


Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 30 λεπτά
Για 4 μερίδες



ΥΛΙΚΑ
400γρ. ζυμαρικά φουσίλι
2 στήθη κοτόπουλο χωρίς κόκαλο
1 μέτριο αβοκάντο
250γρ. κρέμα γάλακτος
½ κουταλάκι γλυκού κάρυ
Λάδι για τσιγάρισμα
Αλάτι/πιπέρι

Εκτέλεση
Ρίχνετε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τ΄αφήνετε να βράσουν χωρίς να λιώσουν. Τα βγάζετε από το νερό και τ’ αφήνετε να στραγγίσουν. Πλένετε, καθαρίζετε το αβοκάντο και το κόβετε σε κύβους. Κόβετε τα στήθη του κοτόπουλου σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και τα αλατοπιπερώνετε σύμφωνα με τη γεύση σας. Ρίχνετε λίγο λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει, τσιγαρίζετε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Προσθέτετε το αβοκάντο και το κάρυ. Τα αφήνετε για λίγο πάνω σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς. Τέλος, ρίχνετε τα ζυμαρικά και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε καλά και αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά.


Πηγή:  Μαγειρικής Μαγεία 2