Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Μπουγιουρντί


Μπουγιουρντί





Χρόνος μαγειρέματος: 15 λεπτά
Για 2 άτομα

ΥΛΙΚΑ
200γρ. τυρί φέτα
100γρ. γραβιέρα
100γρ. κασέρι
1 πιπεριά πράσινη
1 ντομάτα
Λίγη ρίγανη
Λίγη πάπρικα

Εκτέλεση
Κόβουμε τα διάφορα τυριά σε κυβάκια. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε την ντομάτα και την πιπεριά. Έπειτα, ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα τοποθετούμε σε ένα σκεύος, πήλινο ή πυρίμαχο.
Ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά, στους 180ο C, ώσπου να λιώσουν τα τυριά.