Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Bloody Mary


Bloody Mary



Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά
Για 1 άτομα


 ΥΛΙΚΑ
40 ml βότκα
80 ml χυμό ντομάτας
5 ml χυμό λεμονιού
5 ml Worcestershire sauce (γούστερ σως)
3 σταγόνες κόκκινο ταμπάκο
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
1 μικρό κομμάτι σέλινο
πάγο

Εκτέλεση

Τοποθετήστε σε ένα ποτήρι ανάμειξης ή σε ένα σέικερ τύπου Cobbler (με φίλτρο) όλα τα παραπάνω υλικά, εκτός από το σέλινο. Ανακατέψτε καλά με κουταλάκι ανάμειξης για 8 με 10 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια ρίξτε το μείγμα σε χαμηλό ποτήρι, περνώντας το από στραγγιστήρι για παγάκια. Τέλος γαρνίρετε με το κομμάτι από σέλινο και σερβίρετε αμέσως. 



Πηγή:  http://www.foodzine.gr