Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Σαλάτα Coleslaw


Σαλάτα Coleslaw



Χρόνος προετοιμασίες 20 λεπτά
Για 4 άτομα

Υλικά
2 καρότα μεγάλα
¼ άσπρο λάχανο
5 κρεμμυδάκια φρέσκα
100 γρ. μαγιονέζα
1 κ. σούπας μαϊντανό
1 κ. σούπας μουστάρδας
1 κ. γλυκού ξίδι
10 κλωναράκια σχοινόπρασο
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά.
Τρίβουμε στο τρίφτη (στο χοντρό), το καρότο και ψιλοκόβουμε το λάχανο και τα κρεμμυδάκια. Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
 Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, το σχοινόπρασο και τα προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά.
 Τέλος προσθέτουμε στο μπολ τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξίδι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
 Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 20 λεπτά και μετά σερβίρουμε. 

Πηγή: http://www.thefoodproject.gr