Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

Harissa (Χαρίσα)


Harissa-Style Dressing



Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Για 4 άτομα


 
 
ΥΛΙΚΑ
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
1 κουταλάκι ξερός κόλιανδρος
1 κουταλάκι σπόροι αγριοκύμινου
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
2 κουταλιές ξύδι από κόκκινο κρασί


Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο και τους σπόρους κόλιανδρος και αγριοκύμινου. Ανακατεύουμε μέχρι να μυρίσει. Στο τέλος ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το ξύδι και το λεμόνι.


Πηγή: http://www.aristonkitchen.gr