Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Οι ευωδιές του έρωτα.


Οι ευωδιές του έρωτα.





Αφροδισιακά, διεγερτικά, τονώνουν το σώμα και εκτινάσσουν στα ύψη της ερωτική επιθυμία.




Μαγικό ερωτικό φίλτρο. Γαρίφαλο. Οι ιδιότητες του είναι γνωστές από την αρχαιότητα και βέβαια ο χρόνος επιβεβαίωσε την αξία του ως μαγικό ερωτικό φίλτρο. Αν θέλετε να τονωθείτε σωματικά αλλά και ηθικά, βράστε ένα φλιτζάνι κόκκινο κρασί, και στη συνέχεια προσθέστε 4 γαρίφαλα, μια φέτα λεμόνι ή πορτοκάλι, ελάχιστη κανέλα και μια πρέζα μοσχοκάρυδο. Αφήστε για λίγα λεπτά και απολαύστε το άρωμα σε συνδυασμό με την υπέροχη γεύση του. Τίποτα καλύτερο για να γνωρίσετε εκ νέου τις χαρές του έρωτα.

Καυτή επιθυμία. Κανέλα. Πατρίδα της είναι η Κεΰλάνη, αλλά σύντομα κατέκτησε την Ευρώπη, χάρη στο άρωμα και στις φαρμακευτικές της ιδιότητες. Όσο για την προσφορά της στη σεξουαλική μας ζωή; Διεγείρει τη λειτουργία των γυναικείων ορμονών αυξάνοντας ταυτόχρονα την επιθυμία αλλά και την ευχαρίστηση στον έρωτα. Ο καλύτερος τρόπος για να την απολαύσετε είναι να ρίξετε 20γρ. κανέλα ξύλο σε ένα λίτρο λικέρ. Κλείστε το βαζάκι και αφήστε για 10 ημέρες. Στη συνέχεια μπορείτε να πίνετε 2 μικρά ποτηράκια την ημέρα.

Άρωμα απόλαυσης. Βανίλια. Η μυρωδιά της ξεσηκώνει τις αισθήσεις είτε χρησιμοποιείται στα γλυκά, είτε στα λικέρ και τα αρώματα. Μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε τις αφροδισιακές της ιδιότητες. Το μυστικό βρίσκεται στην όσφρηση. Αρκεί να μυρίσει κάποιος το άρωμά της για να νιώσει μια γλυκιά αναστάτωση στις αισθήσεις. Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Απλώς προσθέστε λίγες σταγόνες από το άρωμά της στο μπάνιο ή απλώστε κρέμα σε όλο το σώμα. Η μυρωδιά που θα αναδύεται από το κορμί σας δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη.

Η σταρ της Ανατολής. Τζίνσεγκ. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις τονωτικές αρετές αυτής της σταρ της Ανατολής. Η ρίζα της μοιάζει με ανθρώπινο σώμα, ενώ οι αφροδισιακές της ιδιότητες είναι ευρέως αναγνωρισμένες. Στην Κίνα και την Κορέα είναι γνωστή εδώ και 3000 χρόνια, καθώς είναι πλούσια σε βιταμίνες και άλλες θρεπτικές ουσίες που μας τονώνουν σωματικά, πνευματικά και σεξουαλικά.

Ανανέωση τώρα. Δεντρολίβανο. Θαυμάσιο διεγερτικό, είναι ότι καλύτερο για τις περιπτώσεις σεξουαλικής εξασθένησης. Παράλληλα όμως τονώνει το νευρικό σύστημα, χαρίζοντας ζωντάνια αλλά και αντοχή. Βράστε λίγο δεντρολίβανο και πίνετε ένα φλιτζανάκι την ημέρα μετά το γεύμα. Το ίδιο αποτελεσματικό όμως είναι και ως αιθέριο έλαιο. Δυο – τρεις σταγόνες αρκούν για να νιώσετε τις αισθήσεις να ξυπνούν από το λήθαργο που πιθανόν να είχαν πέσει.