Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Σάλτσα Ελ Ζόρρο





Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 0 λεπτά
Για ½ φλιτζάνι



Υλικά
½ φλιτζ. πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλιτζ. ντομάτες, ψιλοκομμένες
¼ φλιτζ. κρεμμύδι, τριμμένο
½ κουτ. γλυκού ρίγανη
½ σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας ξύδι
½ κουτ. γλυκού αλάτι
1 κουτ. γλυκού λάδι



Εκτέλεση

Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μπολ. Προσθέτετε όσο πιπέρι θεωρείτε απαραίτητο. Η σάλτσα αυτή σερβίρεται σαν ντιπ με τσιπς ή χρησιμοποιείται με αβγά, τάκος, φαχίτας ή σχεδόν σε όλα τα φαγητά για πικάντικη γεύση.

Πηγή: Βιβλίο «Μεξικάνικη κουζίνα».