Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μπισκότα με φουντούκι




Χρόνος προετοιμασίας 25 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 15 λεπτά
Για 40 κομμάτια




Υλικά
1 πακέτο μαργαρίνη
½ φλιτζ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
2 ¼ φλιτζ. τσαγιού αλεύρι
¼ κουτ. γλυκού αλάτι
¾ φλιτζ. τσαγιού φουντούκια, ψιλοκομμένα
Ζάχαρη άχνη


Εκτέλεση

Χτυπάμε καλά το βούτυρο με το μίξερ σε μεγάλο μπολ και προσθέτετε σιγά σιγά τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτετε τη βανίλια, το αλεύρι λίγο λίγο και τέλος τα φουντούκια. Βάζετε τη ζύμη στο ψυγείο για 2 ώρες.
Πλάθετε τη ζύμη μπαλάκια και βάζετε αραιά σε αβουτύρωτη λαμαρίνα. Τα ψήνετε στους 180ο C, για 15 λεπτά, μέχρι να σκληρύνουν λίγο. Μόλις τα βγάλετε τα βουτάτε στη ζάχαρη άχνη, τα αφήνετε να κρυώσουν τελείως και τα ξαναβουτάτε στην άχνη.