Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2012

Γλυκό ψυγείου με γιαούρτι και μπισκότα





Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 30 λεπτά
Για 4 άτομα



Υλικά
1 ½ φλιτζ. μπισκότα κοπανισμένα
2 ½ γιαούρτια στραγγιστά
½ πακέτο μαργαρίνη
¾ φλιτζ. ζάχαρη
3 αυγά
1 βανίλια
2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη



Εκτέλεση

Ανακατεύετε τα τριμμένα μπισκότα με τη λιωμένη μαργαρίνη και τα πατικώνετε σε μια φόρμα, πυρέξ ή ταψάκι. Το γεμίζετε με τα δυο γιαούρτια ανακατεμένα με τη ζάχαρη, τα αυγά χτυπημένα ελαφρά και τη βανίλια και το ψήνετε στους 180ο C, για 20 λεπτά.
Ανακατεύετε μετά το υπόλοιπο μισό γιαούρτι με τη ζάχαρη άχνη, το στρώνετε στην επιφάνεια του γλυκού και το ψήνετε για άλλα 10 λεπτά. Σερβίρετε το γλυκό σκέτο ή γαρνιρισμένο με φρούτα.