Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Κρέμα φουντουκιού σοκολατένια





Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Για 500γρ. κρέμα



Υλικά
1 κούπα φουντούκια
1 ½ κούπα ζάχαρη άχνη
½ κούπα κακάο
250γρ. βούτυρο



Εκτέλεση

Στο μπολ του πολυμίξερ βάλτε τα φουντούκια, τη ζάχαρη άχνη και το κακάο και αλέστε στη δυνατή ταχύτητα, ώσπου να γίνουν πάρα πολύ λεπτή σκόνη. Χτυπήστε με μίξερ χειρός, το βούτυρο σε μέτρια ταχύτητα, να ασπρίσει και να αφρατέψει.
Προσθέστε το μείγμα φουντουκιού και χτυπήστε, σε μέτρια ταχύτητα, ώσπου να γίνει σοκολατένια κρέμα. Φυλάξτε την κρέμα στο ψυγείο. Διατηρείται 1 μήνα σε βαζάκια.


Πηγή: Περιοδικό«Real food»