Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2012

Μοσχαρίσια φιλετάκια με ταλιατέλες και Philadelphia


Μοσχαρίσια φιλετάκια με ταλιατέλες και Philadelphia


Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά
Μερίδες: 4

Υλικά

  • 500 γρ μοσχαρίσια φιλετάκια
  • 400 γρ ταλιατέλες
  • 1 σφηνάκι  λευκό κρασί
  • 200 γρ PHILADELPHIA
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Δυόσμος και  τοματίνια για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

1.
Κόβουμε τα φιλετάκια σε μικρά κομμάτια
2.
Στη συνέχεια βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες τους.
3.
Στο μεταξύ σοτάρουμε τα φιλετάκια σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
4.
Μόλις ψηθούν, τα σβήνουμε με ένα σφηνάκι λευκό κρασί.
5.
Προσθέτουμε 200 γραμμάρια Philadelphia και ανακατεύουμε αργά με μία κουτάλα μέχρι να λιώσει.

Περιχύνουμε τη σάλτσα Philadelphia και τα φιλετάκια πάνω στις ταλιατέλες και σερβίρουμε προσθέτοντας λίγα τοματίνια κομμένα στα τέσσερα και φρέσκα φυλλαράκια δυόσμου.



Πηγή: http://www.myphiladelphia.gr