Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Πιτσάκια ατομικά με κοτόπουλο






Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά
Για 20 τεμάχια


Υλικά
20 σφολιατάκια βουτύρου στρογγυλά
100ml. σάλτσα μπάρμπεκιου
6 φιλέτα κοτόπουλο από μπούτι, βρασμένα
2 πιπεριές Φλωρίνης
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
200γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη

Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο και τις πιπεριές σε κυβάκια και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C. Απλώνουμε τα σφολιατάκια σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
Αλείφουμε κάθε σφολιατάκι με λίγη σάλτσα μπάρμπεκιου, μοιράζουμε το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το φρέσκο κρεμμυδάκι και πασπαλίζουμε κάθε πιτσάκι με την τριμμένη μοτσαρέλα. Ψήνουμε τα πιτσάκια για 20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.

Πηγή: Περιοδικό «Αγάπη και δημιουργία», Χρυσή Ζύμη