Χρόνος
προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος
μαγειρέματος 20 λεπτά
Για
20 τεμάχια
Υλικά
20
σφολιατάκια βουτύρου στρογγυλά
100ml. σάλτσα μπάρμπεκιου
6
φιλέτα κοτόπουλο από μπούτι, βρασμένα
2
πιπεριές Φλωρίνης
2
κρεμμυδάκια φρέσκα
200γρ.
μοτσαρέλα, τριμμένη
Εκτέλεση
Κόβουμε
το κοτόπουλο και τις πιπεριές σε κυβάκια και ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C. Απλώνουμε τα σφολιατάκια σε ένα
ταψί που έχουμε καλύψει με αντικολλητικό χαρτί.
Αλείφουμε
κάθε σφολιατάκι με λίγη σάλτσα μπάρμπεκιου, μοιράζουμε το κοτόπουλο, τις πιπεριές
και το φρέσκο κρεμμυδάκι και πασπαλίζουμε κάθε πιτσάκι με την τριμμένη
μοτσαρέλα. Ψήνουμε τα πιτσάκια για 20 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή:
Περιοδικό «Αγάπη και δημιουργία», Χρυσή Ζύμη