Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Χτένια με μουστάρδα


Χτένια με μουστάρδα



Χρόνος μαγειρέματος: 10 λεπτά
Για 4 άτομα

ΥΛΙΚΑ
12 χτένια
20γρ. άνιθο ψιλοκομμένο
300ml. Ελαιόλαδο
100ml. Χυμό λεμονιού
40γρ. μουστάρδα

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα χτένια και τα ψήνουμε στη σχάρα για 5 λεπτά. Προσοχή όχι παραπάνω, γιατί στεγνώνουν.
Στη συνέχεια αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε με ένα μιξεράκι τα υπόλοιπα υλικά, ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού, μουστάρδα και άνηθο. Περιχύνουμε τα χτένια με το λαδολέμονο.
Σερβίρουμε σε μικρά πιατάκια.