Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017

Μπισκότα με μέλι και βρώμη.



Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 10 λεπτά
Για 30 μπισκότα


Υλικά
300γρ. βρώμη
1 ώριμη μπανάνα
2 κουτ.σούπας μέλι 
20γρ. ελαιόλαδο
150γρ. σταγόνες σοκολάτας
1 βανίλια
1 κουτ.γλυκού σόδα
1 κουτ.γλυκού μπέικιν πάουντερ
1/2 κουτ.γλυκού κοφτό κανέλα
χυμό από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση
Πολτοποιούμε το φρούτο με ένα πιρούνι. Αλέθουμε τη βρώμη. Σε μια λεκανίτσα, βάζουμε το φρούτο, το μέλι, το λάδι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη σόδα, τη βανίλια, το μπέικιν, την κανέλα και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε σιγά σιγά τη βρώμη και το χυμό πορτοκαλιού. Τέλος βάζουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε μπαλίτσες και τις πατάμε ελαφρά στη μέση. Τις τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε σκεπάσει με αντικολλητικό χαρτί. 
Ψήνουμε τα μπισκοτάκια μας στους 180οC για 10' - 12'. Καλή επιτυχία