Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017


Μελιτίνια Σαντορίνης


Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα
Χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά
Για 10-15 κομμάτια

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Πανακότα με γιαούρτι και πεπόνι





Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά
Χρόνος αναμονής 4 ώρες
Για 10 άτομα

Ασιατική τηγανιά με γαλοπούλα

Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά
Για 4 άτομα

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Μπισκότα με μέλι και βρώμη.



Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 10 λεπτά
Για 30 μπισκότα