Κυριακή, 5 Ιουνίου 2011

Μπόμπα με ζαμπόν και αυγό


Μπόμπα με ζαμπόν και αυγό



Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Για 30 κομμάτια 

 ΥΛΙΚΑ
1 ψωμί μπόμπα
2 κούπες ζαμπόν ψιλοκομμένο
2 αυγά βραστά ψιλοκομμένα
¼ κούπας πίκλες αγγουράκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι τριμμένο
2 κουταλιές σούπας κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
¼ κούπας πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 κούπα μαγιονέζα

Εκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί στο multi εκτός από τη μαγιονέζα, που θα τη βάλετε στο τέλος και θα ανακατέψετε απαλά να πάει παντού.
Γεμίστε τη μπόμπα αλείφοντας μια παρα μία τις φέτες με μπόλικη γέμιση. Κόψτε κάθε διπλή γεμισμένη φέτα στα τέσσερα και στοιβάξτε τες. Τυλίξτε τη μπόμπα με ζελατίνα ή αλουμινόχαρτο και δέστε με μια κορδέλα.



Πηγή: Οι 20 καλύτερες συνταγές για μπουφέ Αλεξιάδου Βέφα