Σουδάκια γεμιστά με τόνο
Χρόνος προετοιμασίας 25 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 10 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
2 δόσεις ζύμη για σου
2 κονσέρβες τόνο
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
2 κουταλιές πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά κρεμμύδι λιωμένο
6 κουταλιές μαγιονέζα
Εκτέλεση
Βάλτε τη ζύμη σου σε κορνέ και προσαρμόστε μια μύτη με άνοιγμα 1 εκ. περίπου, χωρίς σχέδια. Βγάλτε κορδόνι σχηματίζοντας, επάνω σε λαμαρίνα, κύκλους (στεφανάκια) με διάμετρο 5 εκ. Ψήστε τα στους 220ο C για 20 λεπτά. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 150ο C και αφήστε τα ναν στεγνώσουν για 20 λεπτά. Στο multi ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά εκτός από τη μαγιονέζα, την οποία την ανακατεύετε στο τέλος ελαφρά. Όταν κρυώσουν, χωρίστε τα στη μέση και γεμίστε τα με το μείγμα της γέμισης. Φυλάξτε τα στο ψυγείο ακάλυπτα, για να μη νοτίσουν μέχρι να τα σερβίρετε.