Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Ζύμη τύπου κουρού


Ζύμη τύπου κουρού



Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
24-30 κομμάτια

ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι νερού λάδι
1 ποτήρι νερού ρετσίνα Κουρτάκη
500γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, πολύ καλά μέχρι να ενσωματωθούν. Την αφήνουμε να ξεκουραστεί για 15 λεπτά και μετά κόβουμε μικρά μπαλάκια τα ανοίγουμε και γεμίζουμε με ότι επιθυμούμε. Αυτή η ζύμη ταιριάζει καλύτερα σε τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια