Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Χοιρινή συμφωνία


Χοιρινή συμφωνία


Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος  25 λεπτά
Για 4 άτομα

Υλικά
300 γρ. μουστάρδα Hellmann’s Mild ( απαλή)
800 γρ.χοιρινά φιλετάκια (από ψαρονέφρι)
100 γρ. Bιταμ
200 ml λευκό κρασί
1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 1/2 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
Ανάλογο αλατοπίπερο

Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνετε τα χοιρινά φιλετάκια. Στη συνέχεια ρίξτε το Βιτάμ σε ένα τηγάνι και αφήστε το να ζεσταθεί καλά. Σωτάρετε τα χοιρινά φιλετάκια και προσθέτετε την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήστε με το κρασί, αφήστε να τραβήξουν τα υγρά και προσθέστε τη μουστάρδα. Εάν η σάλτσα σφίξει προσθέστε λίγο κρασί ακόμα.
Όταν το φαγητό είναι έτοιμο, γαρνίρετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό


Πηγή: http://www.hellmanns.gr