Σουδάκια γεμιστά με καβουροσαλάτα
Χρόνος προετοιμασίας 25 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 1 ώρα και 10 λεπτά
ΥΛΙΚΑ
2 δόσεις ζύμη για σου
2 κονσέρβες καβούρι των 125γρ.
200γρ. κριμ τσίζ
1 κούπα μαγιονέζα
2 κουταλιές κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
¼ κούπας πίκλες αγγουράκι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κουταλιές πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
½ κουταλάκι Tabasco sauce
Αλάτι /πιπέρι
Εκτέλεση
Βάλτε τη ζύμη σου σε κορνέ και προσαρμόστε μια μύτη με άνοιγμα 1 εκ. περίπου, χωρίς σχέδια. Βγάλτε κορδόνι σχηματίζοντας, επάνω σε λαμαρίνα, κύκλους (στεφανάκια) με διάμετρο 5 εκ. Ψήστε τα στους 220ο C για 20 λεπτά. Χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 150ο C και αφήστε τα να στεγνώσουν για 20 λεπτά. Στο multi χτυπήστε το κρίμ τσίζ ν’ αφρατέψει και ανακατέψτε το με τη μαγιονέζα. Ρίξτε και ανακατέψτε απαλά όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Όταν κρυώσουν, χωρίστε τα στη μέση και γεμίστε τα με το μείγμα της γέμισης. Φυλάξτε τα στο ψυγείο ακάλυπτα, για να μη νοτίσουν μέχρι να τα σερβίρετε.