Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Καϊπιρίνια


Καϊπιρίνια





Χρόνος προετοιμασίας 5λεπτά
Για 1 άτομα


ΥΛΙΚΑ
2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
 1/2 λάιμ
 1 δόση Cachaca
 πάγος θρυμματισμένος
Εκτέλεση

Σε χαμηλό ποτήρι, βάζουμε τη ζάχαρη και στήβουμε το 1/2 λάιμ κατά προτίμηση κομμένο στα 4. Πιέζουμε τις φλούδες του λάιμ μέσα στο ποτήρι με ένα γουδί ή ένα κουταλάκι ώστε να δώσει όλη του τη γεύση.Αφήνουμε για λίγο, και έπειτα προσθέτουμε τον θρυμματισμένο πάγο και την Cachaca.


Πηγή:  http://www.stinkouzina.gr