Καϊπιρίνια
Χρόνος προετοιμασίας 5λεπτά
Για 1 άτομα
ΥΛΙΚΑ
2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη
1/2 λάιμ
1 δόση Cachaca
πάγος θρυμματισμένος
Εκτέλεση1 δόση Cachaca
πάγος θρυμματισμένος
Σε χαμηλό ποτήρι, βάζουμε τη ζάχαρη και στήβουμε το 1/2 λάιμ κατά προτίμηση κομμένο στα 4. Πιέζουμε τις φλούδες του λάιμ μέσα στο ποτήρι με ένα γουδί ή ένα κουταλάκι ώστε να δώσει όλη του τη γεύση.Αφήνουμε για λίγο, και έπειτα προσθέτουμε τον θρυμματισμένο πάγο και την Cachaca.
Πηγή: http://www.stinkouzina.gr