Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ζύμη Σάμπλε


Ζύμη Σάμπλε









Υλικά
100γρ. ζάχαρη άχνη
200γρ. βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
300γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αβγό

Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Το αφήνουμε στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 1 ώρα. Κατά προτίμηση, να φτιάχνουμε το ζυμάρι μια μέρα πριν.

Πηγή: Gourmet περιοδικού «ΕΨΙΛΟΝ»  Στέλιος Παρλιάρος