Ζύμη Μπριζέ
Υλικά
200γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
400γρ. αλεύρι
2 αβγά
50γρ. νερό
Λίγο αλάτι
Λίγη ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, έτσι ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Πριν το χρησιμοποιήσουμε, το αφήνουμε στο ψυ΄γείο για αρκετή ώρα, για να ξεκουραστεί. Εάν θέλουμε, το ζυμάρι το φτιάχνουμε μια μέρα πριν.
Πηγή: Gourmet περιοδικού «ΕΨΙΛΟΝ» Στέλιος Παρλιάρος