Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα και 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά
Για 6 άτομα
Χρόνος ψησίματος 10 λεπτά
Για 6 άτομα
Υλικά
3 πατάτες
100 γρ. Βιτάμ Soft αλατισμένο
100 γρ. Βιτάμ Soft
2 αυγά
1 κουταλιά μουστάρδα
100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
1 κουταλιά Βιτάμ Culinesse
3 λουκάνικα Φρανκφούρτης, ψιλοκομμένα
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Αλάτι και πιπέρι
3 πατάτες
100 γρ. Βιτάμ Soft αλατισμένο
100 γρ. Βιτάμ Soft
2 αυγά
1 κουταλιά μουστάρδα
100 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
1 κουταλιά Βιτάμ Culinesse
3 λουκάνικα Φρανκφούρτης, ψιλοκομμένα
100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένετε καλά τις πατάτες, τις σκουπίζετε και τις κόβετε στη μέση κατά μήκος. Τις ψήνετε για 60’ σε φούρνο προθερμασμένο στους 210 °C. Όταν ψηθούν αφαιρείτε με ένα κουταλάκι την ψίχα τους, αφήνοντας ένα περιθώριο γύρω - γύρω. Βάζετε στο μπλέντερ τα 100 γρ. Βιτάμ Soft αλατισμένο, τα αυγά, τη μουστάρδα, την ψίχα από τις πατάτες, την γραβιέρα και λίγο πιπέρι.
Σοτάρετε με 1 κουταλιά Βιτάμ τα ψιλοκομμένα λουκάνικα Φρανκφούρτης. Τα προσθέτετε στο μείγμα σας και ανακατεύετε. Γεμίζετε τις πατάτες και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα. Σκορπίζετε τα 100 γρ. Βιτάμ και ψήνετε για 10’ στους 200 °C.
Πλένετε καλά τις πατάτες, τις σκουπίζετε και τις κόβετε στη μέση κατά μήκος. Τις ψήνετε για 60’ σε φούρνο προθερμασμένο στους 210 °C. Όταν ψηθούν αφαιρείτε με ένα κουταλάκι την ψίχα τους, αφήνοντας ένα περιθώριο γύρω - γύρω. Βάζετε στο μπλέντερ τα 100 γρ. Βιτάμ Soft αλατισμένο, τα αυγά, τη μουστάρδα, την ψίχα από τις πατάτες, την γραβιέρα και λίγο πιπέρι.
Σοτάρετε με 1 κουταλιά Βιτάμ τα ψιλοκομμένα λουκάνικα Φρανκφούρτης. Τα προσθέτετε στο μείγμα σας και ανακατεύετε. Γεμίζετε τις πατάτες και πασπαλίζετε με την παρμεζάνα. Σκορπίζετε τα 100 γρ. Βιτάμ και ψήνετε για 10’ στους 200 °C.