Χοιρινή τηγανιά με μπαλσάμικο
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 15 λεπτά
Για 4 άτομα
450 γρ. Χοιρινό ψαρονέφρι, κομμένο σε μέτριους κύβους
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
½ ποτήρι κρασιού μπαλσάμικο
1 κουτ. σούπας μαργαρίνη
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο
½ κούπα τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. ζωμό κότας
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
½ ποτήρι κρασιού μπαλσάμικο
1 κουτ. σούπας μαργαρίνη
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο
½ κούπα τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
200 γρ. ζωμό κότας
Ανάλογο αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόψτε το κρέας σε κύβους και αλατοπιπερώστε. Στη συνέχεια, αλευρώστε ελαφρά το κρέας. Σε ένα μέτριο σκεύος ρίξτε το ελαιόλαδο, τη μαργαρίνη, το κρεμμύδι, την πιπεριά και το σκόρδο. Σοτάρετε και σβήστε με το μπαλσάμικο αφήστε να τραβηχτούν τα υγρά και συμπληρώστε με το ζωμό της κότας. Συνεχίστε το μαγείρεμα έως ότου το κρέας να μαλακώσει και δέσει και η σάλτσα του.
Πηγή: http://www.hellmanns.gr