Μαρινάδα για αρνίσια σουβλάκια
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος αναμονής 12 ώρες
Υλικά
1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κουτ. τσαγιού θυμάρι ή ρίγανη
1 κουτ. τσαγιού κάρυ σε σκόνη
3 φύλλα δάφνης
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε ένα σκεύος το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το θυμάρι, το κάρυ, τα φύλλα δάφνης και το πιπέρι, ανακατεύετε και προσθέτετε το κρέας. Η μαρινάδα πρέπει να καλύπτει πλήρως το κρέας. Αφήστε το αρνί στη μαρινάδα για 12 ώρες.
Πηγή: Περιοδικό «Λιχουδιές», Νίκος Σακελλαρίου.