Χρόνος
προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος
ψησίματος 35 λεπτά
Για
4 άτομα
Υλικά
12 αυγά
6 κουτ.
σούπας τσάι γιασεμιού
2 κουτ.
σούπας αλάτι
Κινέζικο
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζετε τα
αυγά για 15 λεπτά να γίνουν σφιχτά. Χτυπάτε το κέλυφος τους από όλες τις
πλευρές για να ραγίσει. Χωρίς να τα καθαρίσετε, τα βάζετε σε μια κατσαρόλα,
προσθέτετε το τσάι γιασεμιού, το αλάτι και το κινέζικο πιπέρι. Ρίχνετε νερό, να
σκεπάζει τα αυγά, και βράζετε για 20 λεπτά.
Σερβίρετε τα
αυγά κομμένα στα τέσσερα.
Πηγή: Γεύσεις του κόσμου, εκδ.Suaseta