Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Για 20 κομμάτια
Υλικά
3 αγγούρια
1 δόση ντιπ κρέμας τυριού με πάπρικα (δείτε συνταγή)
2 καρότα, κομμένα σε μικρά και λεπτά μπαστουνάκια
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε το ντιπ όπως αναφέρετε στη συνταγή. Πλένετε τα αγγούρια καλά, τα κόβετε σε χοντρές ροδέλες 5 πόντους περίπου, με το ειδικό εργαλείο που αδειάζουμε τα κολοκυθάκια αδειάζουμε τη σάρκα του αγγουριού. Γεμίζουμε τα αγγουράκια με το ντιπ, τα αραδιάζουμε σε πιατέλες. Με τα καρότα που έχουμε κόψει φτιάχνουμε "μαλλιά" και σερβίρουμε.