Μοσχαρίσια φιλετάκια με ταλιατέλες και Philadelphia
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 20 λεπτά
Υλικά
- 500 γρ μοσχαρίσια φιλετάκια
- 400 γρ ταλιατέλες
- 1 σφηνάκι λευκό κρασί
- 200 γρ PHILADELPHIA
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Δυόσμος και τοματίνια για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
1.
|
Κόβουμε τα φιλετάκια σε μικρά κομμάτια
|
2.
|
Στη συνέχεια βράζουμε τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες τους.
|
3.
|
Στο μεταξύ σοτάρουμε τα φιλετάκια σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε λίγο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
|
4.
|
Μόλις ψηθούν, τα σβήνουμε με ένα σφηνάκι λευκό κρασί.
|
5.
|
Προσθέτουμε 200 γραμμάρια Philadelphia και ανακατεύουμε αργά με μία κουτάλα μέχρι να λιώσει.
|
Περιχύνουμε τη σάλτσα Philadelphia και τα φιλετάκια πάνω στις ταλιατέλες και σερβίρουμε προσθέτοντας λίγα τοματίνια κομμένα στα τέσσερα και φρέσκα φυλλαράκια δυόσμου.
Πηγή: http://www.myphiladelphia.gr |