Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα & κρασί


Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα & κρασί




Χρόνος μαγειρέματος 30 λεπτά
Για  4 άτομα

 

Υλικά
4 σνίτσελ γαλοπούλας
2 κουταλιές σούπας βούτυρο
½ φλιτζάνι κρασί λευκό
½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
Αλάτι/πιπέρι

Εκτέλεση
Πλύνετε τα σνίτσελ, σκουπίστε καλά και προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Καθαρίστε και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, βάλτε το βούτυρο στο τηγάνι να λιώσει, προσθέστε το κρεμμύδι και σωτάρετε ελαφρά. Προσθέστε τα σνίτσελ και αφήστε τα να ψηθούν σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά γυρίζοντας τα και από τις δυο πλευρές. Όταν είναι σχεδόν έτοιμα, ρίξτε το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέστε την κρέμα γάλακτος. Αφήστε να πάρουν 2 βράσεις και βγάλτε τα από τη φωτιά.