Μους λεμονιού
Υλικά
1 φακελάκι garni
Ξύσμα και χυμό από 2 λεμόνια
350γρ. ζάχαρη
600ml. Γάλα
8 φυλλαράκια δυόσμου
Εκτέλεση
Ετοιμάζετε το Garni σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε τι ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, τη ζάχαρη και το γάλα και ανακατεύετε καλά. Αδειάζετε σε πλαστικό μπολ σκεπάζετε καλά με καπάκι και βάζετε στην κατάψυξη για 6 ώρες. Αδειάζετε κόβοντας σε κυβάκια και βάζετε σε μπλέντερ. Χτυπάτε, να γίνει απαλή κρέμα. Αδειάζετε σε 8 ατομικά φορμάκια και βάζετε πάλι στην κατάψυξη για 10 ώρες να πήξει. Βγάζετε από την κατάψυξη, γαρνίρετε με σαντιγί και διακοσμείτε με φυλλαράκια δυόσμου.