Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Μοσχάρι Stroganoff


 Μοσχάρι Stroganoff




Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 45 λεπτά
Για 4 άτομα


ΥΛΙΚΑ
600 γρ μοσχάρι
3 κουταλιές βούτυρο
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
½ φλιτζάνι χυμό τομάτας
1 μικρή κρέμα γάλακτος
250γρ. μανιτάρια μικρά
Αλάτι, πιπέρι
Μαϊντανό

Εκτέλεση

Κόβουμε το μοσχάρι σε λωρίδες, ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε φετάκια. Σοτάρουμε με το βούτυρο το κρέας με το κρεμμύδι και το σκόρδο σε σιγανή φωτιά για 10 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τη τομάτα, τα μανιτάρια και 1 φλιτζάνι νερό.
Σιγοβράζουμε για 30 λεπτά. Ανοίγουμε την κατσαρόλα, δυναμώνουμε λίγο την φωτιά και προσθέτουμε ½ φλιτζάνι κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε για λίγο και σβήνουμε τη φωτιά.
Γαρνίρουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και σερβίρουμε.


Πηγή: http://www.aristonkitchen.gr