Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

Ντρέσινγκ με μέλι και ντιζόν


Ντρέσινγκ με μέλι και ντιζόν




Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 0 λεπτά
Για 2/3 του φλιτζανιού
  

Υλικά
¼ φλιτζανιού μέλι
2 κουταλιές μουστάρδα Ντιζόν
½ φλιτζάνι άσπρο κρασόξιδο
1 κουταλιά χυμός λεμονιού
1 φλιτζάνι φιστικέλαιο

Εκτέλεση
Ανακατέψτε σε μπολ το μέλι, τη μουστάρδα και το ξίδι. Προσθέστε το λάδι λίγο λίγο, χτυπώντας συνεχώς, ώσπου να πήξει ελαφρά το ντρέσινγκ και να γίνει ομοιόμορφο. Είναι πολύ καλό ντρέσινγκ για σαλάτες ή μαρινάδα για κρεατικά.



Πηγή: 50 επιλεγμένες συνταγές για σαλάτες, εκδ. Μάλλιαρης παιδεία