Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 30 λεπτά
Για 4 άτομα
Για 4 άτομα
Υλικά
1 πακέτο φαρφάλες
2 μελιτζάνες μέτριες κομμένες σε κύβους
2 πράσινες και 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
½ καυτερή πιπεριά σε ροδέλες
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
Τριμμένο ξερό κόλιαντρο
Αλάτι - πιπέρι
2 ντομάτες σε κύβους
Ψιλοκομμένο μαϊντανό
350 ml Παρθένο Σησαμέλαιο
Εκτέλεση
Βράζουμε τις φαρφάλες σε αλατισμένο νερό. Σε μεγάλο και βαθύ τηγάνι ροδίζουμε με παρθένο σησαμέλαιο τις μελιτζάνες μέχρι να πάρουν χρώμα. Στο ίδιο λάδι μαραίνουμε τα υπόλοιπα λαχανικά εκτός από τη ντομάτα.
Προσθέτουμε τις μελιτζάνες, το ψιλοκομμένο ντοματάκι, το αλατοπίπερο, το τριμμένο κόλιαντρο και διορθώνουμε τη γεύση. Προσθέτουμε τις φαρφάλες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Πηγή: http://www.sesame.gr