Χρόνος προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά
Για 4 άτομα
Για 4 άτομα
Υλικά
250γρ. φιλέτο άσπρου ψαριού ψιλοκομμένο
3 φλιτζάνια νερό
400ml. Γάλα καρύδας
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
2 κουταλιές χυμό λεμονιού
1 μικρό φρέσκο κόκκινο τσίλι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σάλτσα ψαριού
2 κουταλιές χυμό λάιμ
100γρ. κινέζικο λάχανο χοντροκομμένο
¼ φλιτζανιού φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, το ψάρι, το γάλα καρύδας και όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσει το ψάρι. Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με τον φρέσκο κόλιαντρο.
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, το ψάρι, το γάλα καρύδας και όλα τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά περίπου ή μέχρι να μαλακώσει το ψάρι. Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με τον φρέσκο κόλιαντρο.