Φλογέρες τυριών
Χρόνος προετοιμασίες 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 20 λεπτά
Για 30 κομμάτια
Υλικά
½ κιλό φύλλο κρούστας
150γρ. τυρί φέτα
150γρ. κασέρι
100γρ. παρμεζάνα
200γρ. μπεσαμέλ
2 αβγά
1 κούπα ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φύλλα σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια. Φτιάχνουμε μια γέμιση, τρίβοντας όλα τα τυριά. Ανακατεύετε με την μπεσαμέλ. Γεμίζουμε το φύλλο κρούστας ανα 3 φύλλα, τυλίγουμε μια φορά και διπλώνουμε τις άκρες σαν φάκελο. Συνεχίζουμε το τύλιγμα κάνοντας ρολάκια. Κλείνουμε τις άκρες με λίγο αβγό χτυπημένο.
Κόβουμε τα φύλλα σφολιάτας σε τετράγωνα κομμάτια. Φτιάχνουμε μια γέμιση, τρίβοντας όλα τα τυριά. Ανακατεύετε με την μπεσαμέλ. Γεμίζουμε το φύλλο κρούστας ανα 3 φύλλα, τυλίγουμε μια φορά και διπλώνουμε τις άκρες σαν φάκελο. Συνεχίζουμε το τύλιγμα κάνοντας ρολάκια. Κλείνουμε τις άκρες με λίγο αβγό χτυπημένο.
Τηγανίζουμε τις φλογέρες σε ελαιόλαδο ή ψήνουμε στο φούρνο στους 180ο C για 20 λεπτά.
Για πιο πλούσια γεύση, μπορούμε να βάλουμε στη γέμιση μπέικον ή ζαμπόν και ντομάτα, όλα ψιλοκομμένα.