Αρνάκι με ντρέσινγκ μυρωδικών
Χρόνος προετοιμασίες 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 25 λεπτά
Για 4 άτομα
Υλικά
1 κιλό καρέ αρνιού
250ml. Ελαιόλαδο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
½ σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά σούπας θυμάρι
1 κουταλιά σούπας μαϊντανό
1 κουταλιά σούπας άνηθο
1 κουταλιά σούπας βασιλικό
1 κουταλιά σούπας σχοινόπρασο
1 κουταλιά σούπας εστραγκόν
Εκτέλεση
Φροντίζετε το αρνάκι να μην έχει λίπος. Κόβετε το καρέ σε παϊδάκια. Ψήνετε στη σχάρα σε δυνατή φωτιά, και από τις δυο πλευρές. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Έπειτα πλένετε και ψιλοκόβετε όλα τα μυρωδικά, κρεμμυδάκι, σκόρδο, θυμάρι, μαϊντανό, άνηθο, βασιλικό, σχοινόπρασο, εστραγκόν.
Φροντίζετε το αρνάκι να μην έχει λίπος. Κόβετε το καρέ σε παϊδάκια. Ψήνετε στη σχάρα σε δυνατή φωτιά, και από τις δυο πλευρές. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Έπειτα πλένετε και ψιλοκόβετε όλα τα μυρωδικά, κρεμμυδάκι, σκόρδο, θυμάρι, μαϊντανό, άνηθο, βασιλικό, σχοινόπρασο, εστραγκόν.
Ανακατεύετε τα μυρωδικά με το ελαιόλαδο, περιχύνετε τα παϊδάκια με το ντρέσινγκ και σερβίρετε.
Πηγή: Μερακλίδικοι μπυρομεζέδες.