Η κρέμα του Λιχούδη
Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά
Υλικά
3 φύλλα ζελατίνη
300γρ. τυρί κρέμα
200γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
225γρ. κουβερτούρα
100γρ. νιφάδες δημητριακών
Εκτέλεση
Μουσκεύετε τη ζελατίνη για 4 λεπτά. Αναμείξτε το τυρί κρέμα με το γιαούρτι. Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Στο μπεν μαρί προσθέτετε τη ζελατίνη. Έπειτα το μείγμα της σοκολάτας το ρίχνετε μέσα στο μείγμα γιαουρτιού, μαζί με τις νιφάδες και ανακατεύετε καλά. Μοιράζετε σε ποτήρια παγωτού.