Ζύμη Σικρέ
Υλικά
240γρ. βούτυρο (θερμοκρασία δωματίου)
180γρ. ζάχαρη άχνη
1 αβγό
400γρ. αλεύρι
32γρ. κορνφλάουρ
3γρ. αλάτι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, έτσι ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές ζυμάρι. Πριν το χρησιμοποιήσουμε, το αφήνουμε στο ψυ΄γείο για μία ώρα, για να ξεκουραστεί. Εάν θέλουμε, το ζυμάρι το φτιάχνουμε μια μέρα πριν.
Πηγή: Gourmet περιοδικού «ΕΨΙΛΟΝ» Στέλιος Παρλιάρος