Μαρινάδα για μοσχαρίσια σουβλάκια
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος αναμονής 12 ώρες
Υλικά
1 φλιτζ. τσαγιού ξηρό κόκκινο κρασί
3 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
¼ φλιτζ. τσαγιού γούστερ σος
2 κουτ. τσαγιού θυμάρι
1 κουτ. τσαγιού δεντρολίβανο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε ένα σκεύος το κρασί, τη σάλτσα σόγιας τη γούστερ σος, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το κρεμμύδι και λίγο πιπέρι, ανακατεύετε και προσθέτετε το κρέας. Η μαρινάδα πρέπει να καλύπτει πλήρως το κρέας. Αφήστε το μοσχάρι στη μαρινάδα για 12 ώρες.
Πηγή: Περιοδικό «Λιχουδιές», Νίκος Σακελλαρίου.