Μαρινάδα για σουβλάκια κοτόπουλο
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος αναμονής 12 ώρες
Υλικά
½ φλιτζ. ελαιόλαδο
2 φλιτζ. γιαούρτι στραγγιστό
4 κουτ. σούπας κάρυ γλυκό
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι σε κόκκους
Εκτέλεση
Ρίχνετε σε ένα σκεύος το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το κάρυ, το κρεμμύδι, τους κόκκους πιπεριού και αλάτι και ανακατεύετε. Η μαρινάδα πρέπει να καλύπτει πλήρως το κρέας. Αφήστε το κοτόπουλο στη μαρινάδα για 12 ώρες.
Πηγή: Περιοδικό «Λιχουδιές», Νίκος Σακελλαρίου.