Κανελόνια με σολωμό και τυρί κρέμα
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 10 λεπτά
Για 4 άτομα
Υλικά
½ πακέτο κανελόνια (12 κανελόνια περίπου)
300 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
1 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
200 γρ. καπνιστό σολωμό
280 γρ. Hellmann’s Thousand Island Dressing
100 γρ. κρέμα γάλακτος
½ κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιά
1 κουταλιά σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
300 γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
1 κουτ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
200 γρ. καπνιστό σολωμό
280 γρ. Hellmann’s Thousand Island Dressing
100 γρ. κρέμα γάλακτος
½ κουταλάκι γλυκού πάπρικα γλυκιά
1 κουταλιά σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βράστε τα κανελόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Σε ένα μπλέντερ ρίξτε τον καπνιστό σολομό, τον άνιθο, το τυρί Φιλαδέλφεια, τη μισή ποσότητα του dressing και την κρέμα γάλακτος. Αφήστε όλα τα υλικά να λιώσουν έως ότου γίνουν μία ομοιόμορφη κρέμα.
Με τη βοήθεια μίας σακούλας ζαχαροπλαστικής ή 1 μικρό εσπρέσο κουτάλι, γεμίστε τα βρασμένα κανελόνια. Τοποθετήστε τα σε μία πιατέλα και γαρνίρετε τα με το υπόλοιπο dressing. Πουδράρετε τα κανελόνια με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τη γλυκιά πάπρικα.
Με τη βοήθεια μίας σακούλας ζαχαροπλαστικής ή 1 μικρό εσπρέσο κουτάλι, γεμίστε τα βρασμένα κανελόνια. Τοποθετήστε τα σε μία πιατέλα και γαρνίρετε τα με το υπόλοιπο dressing. Πουδράρετε τα κανελόνια με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τη γλυκιά πάπρικα.
Πηγή: http://www.hellmanns.gr