Sour Cream Dressing
Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά
Για 4 άτομα
ΥΛΙΚΑ
1 κρόκος αυγού
2 κουταλάκια μουστάρδα Dijon
2 κουταλάκια άσπρο ξύδι
125 ml ελαιόλαδο
125 ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλάκια μουστάρδα Dijon
2 κουταλάκια άσπρο ξύδι
125 ml ελαιόλαδο
125 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Για αρχή ανακατεύουμε τον κρόκο αυγού, την μουστάρδα και το ξύδι μέχρι το μείγμα μας να γίνει ομοιόμορφο. Το βάζουμε στο blender και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει λίγο το μείγμα. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και τέλος ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος.
Για αρχή ανακατεύουμε τον κρόκο αυγού, την μουστάρδα και το ξύδι μέχρι το μείγμα μας να γίνει ομοιόμορφο. Το βάζουμε στο blender και προσθέτουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει λίγο το μείγμα. Βάζουμε το μείγμα σε ένα μπολ και τέλος ανακατεύουμε με την κρέμα γάλακτος.
Πηγή: http://www.aristonkitchen.gr