Χρόνος προετοιμασίας
10 λεπτά
Χρόνος
ψησίματος 0 λεπτά
Για ½ φλιτζάνι
Υλικά
½ φλιτζ.
πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 φλιτζ. ντομάτες,
ψιλοκομμένες
¼ φλιτζ.
κρεμμύδι, τριμμένο
½ κουτ.
γλυκού ρίγανη
½ σκελίδα
σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κουτ.
σούπας κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
1 κουτ.
σούπας ξύδι
½ κουτ.
γλυκού αλάτι
1 κουτ.
γλυκού λάδι
Εκτέλεση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μπολ. Προσθέτετε
όσο πιπέρι θεωρείτε απαραίτητο. Η σάλτσα αυτή σερβίρεται σαν ντιπ με τσιπς ή
χρησιμοποιείται με αβγά, τάκος, φαχίτας ή σχεδόν σε όλα τα φαγητά για πικάντικη
γεύση.
Πηγή: Βιβλίο «Μεξικάνικη κουζίνα».