Χρόνος προετοιμασίας 25 λεπτά
Χρόνος
ψησίματος 15 λεπτά
Για
40 κομμάτια
Υλικά
1 πακέτο
μαργαρίνη
½ φλιτζ.
ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
2 ¼ φλιτζ.
τσαγιού αλεύρι
¼ κουτ.
γλυκού αλάτι
¾ φλιτζ.
τσαγιού φουντούκια, ψιλοκομμένα
Ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση
Χτυπάμε καλά
το βούτυρο με το μίξερ σε μεγάλο μπολ και προσθέτετε σιγά σιγά τη ζάχαρη άχνη.
Προσθέτετε τη βανίλια, το αλεύρι λίγο λίγο και τέλος τα φουντούκια. Βάζετε τη
ζύμη στο ψυγείο για 2 ώρες.
Πλάθετε τη
ζύμη μπαλάκια και βάζετε αραιά σε αβουτύρωτη λαμαρίνα. Τα ψήνετε στους 180ο
C, για 15 λεπτά, μέχρι να σκληρύνουν λίγο. Μόλις τα βγάλετε τα βουτάτε στη
ζάχαρη άχνη, τα αφήνετε να κρυώσουν τελείως και τα ξαναβουτάτε στην άχνη.