Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Σπετζοφάι


Σπετζοφάι

Χρόνος προετοιμασίες 10 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος 10 λεπτά
Για 6 άτομα

Υλικά
4 λουκάνικα χωριάτικα
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
1 πιπεριά πράσινη
100ml. Λευκό κρασί
½ κρεμμύδι σε φέτες
Λίγη ρίγανη
300γρ. σάλτσα ντομάτας
½ σκελίδα σκόρδο
150γρ. τυρί φέτα
Λίγο μαϊντανό
Λίγο ελαιόλαδο
Λίγο ταμπάσκο


Εκτέλεση

Κόβετε και σοτάρετε τα λουκάνικα σε λίγο λάδι. Στη συνέχεια, πλένετε και κόβετε τις πιπεριές σε κύβους. Ψιλοκόβετε και το κρεμμύδι και το ρίχνετε μαζί με τις πιπεριές στα λουκάνικα. Σβήνετε με το λευκό κρασί.
Προσθέτετε στο μείγμα τη σάλτσα ντομάτας και όλα τα μυρωδικά ψιλοκομμένα. Αφήνουμε να μαγειρευτούν για 5 λεπτά. Για μια πιο πικάντικη γεύση μπορείτε να προσθέσετε τυρί σε κύβους και λίγο ταμπάσκο.