Χρόνος προετοιμασίας 20 λεπτά
Για 6 άτομα
Υλικά
3 κούπες πράσινο και κόκκινο λόλο
4 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο και σοταρισμένο
½ κούπα καρύδια, κομμένα στη μέση
2 πορτοκάλια κομμένα σε φέτες
100γρ. φέτα κατσικίσια
Για το
ντρέσινγκ
½ σκελίδα σκόρδο, τριμμένη
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
¼ κούπας χυμό πορτοκαλιού
3 κουτ. σούπας ξίδι μπαλσάμικο
2 κουτ. σούπας μέλι
1 κουτ. γλυκού μουστάρδα
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ξεπλένετε πολύ καλά το λόλο και το βάζετε σε μια πιατέλα κομμένο σε
μεγάλα κομμάτια. Τοποθετείτε το πορτοκάλι, το μπέικον, τα καρύδια και τη φέτα.
Βάζετε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ σε ένα σέικερ και χτυπάτε καλά.
Περιχύνετε τη σαλάτα και σερβίρετε αμέσως.
Πηγή: Περιοδικό «Real Food»